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  Preferential crystallization of L-amino acids from racemic solutions : overcoming yield limitations by enzymatic racemization in a continuous reactor system

Würges, K., Petrusevska, K., Elsner, M. P., & Lütz, S. (2008). Preferential crystallization of L-amino acids from racemic solutions: overcoming yield limitations by enzymatic racemization in a continuous reactor system. Poster presented at European BioPerspectives, Hanover, Germany.

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Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Würges, K.1, Autor
Petrusevska, K.2, Autor           
Elsner, M. P.2, Autor           
Lütz, S.1, Autor
Affiliations:
1Institut für Biotechnologie 2, Forschungszentrum Jülich, Germany, ou_persistent22              
2Physical and Chemical Foundations of Process Engineering, Max Planck Institute for Dynamics of Complex Technical Systems, Max Planck Society, ou_1738150              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum:
 Publikationsstatus: Keine Angabe
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: eDoc: 378508
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Titel: European BioPerspectives
Veranstaltungsort: Hanover, Germany
Start-/Enddatum: 2008-10-07 - 2008-10-09

Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle

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