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  Chemical characterization of traditional varietal olive oils in East of Spain

López-Cortés, I., Salazar García, D. C., Velázquez-Martí, B., & Salazar, D. M. (2013). Chemical characterization of traditional varietal olive oils in East of Spain. Food Research International, 54(2), 1934-1940. doi:10.1016/j.foodres.2013.04.035.

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Basisdaten

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Genre: Zeitschriftenartikel

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
López-Cortés, I., Autor
Salazar García, D. C.1, 2, Autor                 
Velázquez-Martí, B., Autor
Salazar, D. M., Autor
Affiliations:
1Department of Human Evolution, Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology, Max Planck Society, ou_1497673              
2Max Planck Research Group on Plant Foods in Hominin Dietary Ecology, Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology, Max Planck Society, ou_1497684              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2013-05-092013-12
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: Expertenbegutachtung
 Identifikatoren: DOI: 10.1016/j.foodres.2013.04.035
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Food Research International
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: Elsevier
Seiten: - Band / Heft: 54 (2) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 1934 - 1940 Identifikator: ISSN: 0963-9969