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  Mechanistic Understanding of Food Effects: Water Diffusivity in Gastrointestinal Tract Is an Important Parameter for the Prediction of Disintegration of Solid Oral Dosage Forms

Radwan, A., Ebert, S., Amar, A., Münnemann, K., Wagner, M., Amidon, G. L., et al. (2013). Mechanistic Understanding of Food Effects: Water Diffusivity in Gastrointestinal Tract Is an Important Parameter for the Prediction of Disintegration of Solid Oral Dosage Forms. Molecular Pharmaceutics, 10(6), 2283-2290. doi:10.1021/mp3006209.

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Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Radwan, A., Autor
Ebert, Sandro1, Autor           
Amar, Andrea2, Autor           
Münnemann, Kerstin1, Autor           
Wagner, Manfred3, Autor           
Amidon, G. L., Autor
Langguth, P., Autor
Affiliations:
1Dept. Landfester: Physical Chemistry of Polymers, MPI for Polymer Research, Max Planck Society, ou_1800288              
2Emeritus Group Spiess: Polymer Spectroscopy, MPI for Polymer Research, Max Planck Society, ou_1800296              
3Dept. Müllen: Synthetic Chemistry, MPI for Polymer Research, Max Planck Society, ou_1800289              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2013
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: DOI: 10.1021/mp3006209
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Molecular Pharmaceutics
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: Washington, DC : American Chemical Society
Seiten: - Band / Heft: 10 (6) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 2283 - 2290 Identifikator: ISSN: 1543-8384
CoNE: https://pure.mpg.de/cone/journals/resource/1543-8384