English
 
Help Privacy Policy Disclaimer
  Advanced SearchBrowse

Item

ITEM ACTIONSEXPORT
  Die Kontrolle der mechanischen Eigenschaften von Knochen durch die Veränderung der Temperatur, der Dehnrate, des pH-Wertes und des ionischen Mediums

Kerschnitzki, M. (2008). Die Kontrolle der mechanischen Eigenschaften von Knochen durch die Veränderung der Temperatur, der Dehnrate, des pH-Wertes und des ionischen Mediums. Diploma Thesis, Universität Potsdam, Potsdam.

Item is

Files

show Files

Locators

show

Creators

show
hide
 Creators:
Kerschnitzki, M.1, Author              
Affiliations:
1Biomaterialien, Max Planck Institute of Colloids and Interfaces, Max Planck Society, ou_1863285              

Content

show

Details

show
hide
Language(s):
 Dates: 2008
 Publication Status: Accepted / In Press
 Pages: -
 Publishing info: Potsdam : Universität Potsdam
 Table of Contents: -
 Rev. Type: -
 Identifiers: eDoc: 406008
 Degree: Diploma

Event

show

Legal Case

show

Project information

show

Source

show