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  Development of a Grain Fragmentation Criterion and its Validation using Crystal Plasticity FEM Simulations

Roters, F., Zhao, Z., & Raabe, D. (2004). Development of a Grain Fragmentation Criterion and its Validation using Crystal Plasticity FEM Simulations. Poster presented at Meeting, Düsseldorf, Germany.

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:
Raabe_Poster_CPFEM.pdf (beliebiger Volltext), 3MB
Name:
Raabe_Poster_CPFEM.pdf
Beschreibung:
-
OA-Status:
Sichtbarkeit:
Öffentlich
MIME-Typ / Prüfsumme:
application/pdf / [MD5]
Technische Metadaten:
Copyright Datum:
-
Copyright Info:
-
Lizenz:
-

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Roters, F.1, Autor           
Zhao, Z.2, Autor           
Raabe, D.3, Autor           
Affiliations:
1Theory and Simulation, Microstructure Physics and Alloy Design, Max-Planck-Institut für Eisenforschung GmbH, Max Planck Society, ou_1863392              
2External Organizations, ou_persistent22              
3Microstructure Physics and Alloy Design, Max-Planck-Institut für Eisenforschung GmbH, Max Planck Society, ou_1863381              

Inhalt

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Schlagwörter: -
 Zusammenfassung: During plastic deformation of polycrystals the grains tend to change their orientation. However, in certain cases the grains do not rotate homogeneously but local orientation gradients are developed. These orientation gradients can finally lead to severe fragmentation of the originally homogeneous grains.

Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2004
 Publikationsstatus: Keine Angabe
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: eDoc: 64461
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Titel: Meeting
Veranstaltungsort: Düsseldorf, Germany
Start-/Enddatum: 2004

Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle

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