Deutsch
 
Hilfe Datenschutzhinweis Impressum
  DetailsucheBrowse

Datensatz

 
 
DownloadE-Mail
  Healthy food choice : How environment and cognition determine what we eat

Mata, J. (2007). Healthy food choice: How environment and cognition determine what we eat. PhD Thesis, Humboldt-Universität zu Berlin.

Item is

Externe Referenzen

einblenden:
ausblenden:
externe Referenz:
https://doi.org/10.18452/15723 (beliebiger Volltext)
Beschreibung:
-
OA-Status:

Urheber

einblenden:
ausblenden:
 Urheber:
Mata, Jutta1, 2, Autor                 
Affiliations:
1Center for Adaptive Behavior and Cognition, Max Planck Institute for Human Development, Max Planck Society, ou_2074285              
2International Max Planck Research School on the Life Course (LIFE), Max Planck Institute for Human Development, Max Planck Society, ou_2074292              

Inhalt

einblenden:

Details

einblenden:
ausblenden:
Sprache(n): eng - English
 Datum: 2007
 Publikationsstatus: Angenommen
 Seiten: 140 p.
 Ort, Verlag, Ausgabe: Humboldt-Universität zu Berlin
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: eDoc: 320365
Anderer: alg:az0701682
DOI: 10.18452/15723
 Art des Abschluß: Doktorarbeit

Veranstaltung

einblenden:

Entscheidung

einblenden:

Projektinformation

einblenden:

Quelle

einblenden: