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  Is comfort food really comforting? Mechanisms underlying stress-induced eating

Pool, E., Delplanque, S., Coppin, G., & Sander, D. (2015). Is comfort food really comforting? Mechanisms underlying stress-induced eating. Food Research International, 76(P2), 207-215. doi:10.1016/j.foodres.2014.12.034.

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Urheber

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 Urheber:
Pool, Eva, Autor
Delplanque, Sylvain, Autor
Coppin, Géraldine1, Autor           
Sander, David, Autor
Affiliations:
1Translational Neurocircuitry, Research Groups, Max Planck Institute for Metabolism Research, Managing Director: Jens Brüning, Max Planck Society, ou_2149668              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2015
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: Expertenbegutachtung
 Identifikatoren: eDoc: 698874
DOI: 10.1016/j.foodres.2014.12.034
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Food Research International
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: - Band / Heft: 76 (P2) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 207 - 215 Identifikator: ISSN: 09639969