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  Making a science of taste: the revolution, the learned life, and the invention of 'gastronomie'

Spary, E. C. (1999). Making a science of taste: the revolution, the learned life, and the invention of 'gastronomie'. In M. Berg (Ed.), Consumption and culture 1650-1850 (pp. 170-182). Manchester: Manchester Univ. Press.

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Urheber

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 Urheber:
Spary, Emma C.1, Autor           
Affiliations:
1General Guest, Max Planck Institute for the History of Science, Max Planck Society, ou_2266712              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 1999
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: eSciDoc: alt_escidoc:47444
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Consumption and culture 1650-1850
Genre der Quelle: Buch
 Urheber:
Berg, Maxine, Herausgeber
Affiliations:
-
Ort, Verlag, Ausgabe: Manchester : Manchester Univ. Press
Seiten: - Band / Heft: - Artikelnummer: - Start- / Endseite: 170 - 182 Identifikator: -