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  Exploring the ethical limitations and potential of aesthetic experiences of food and eating in vegetarian cookbooks

Smith, R. (2008). Exploring the ethical limitations and potential of aesthetic experiences of food and eating in vegetarian cookbooks. Food, Culture & Society, 11(4), 419-448.

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Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Smith, Robyn1, Autor           
Affiliations:
1Department Experimental Systems and Spaces of Knowledge, Max Planck Institute for the History of Science, Max Planck Society, ou_2266698              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2008
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: eSciDoc: alt_escidoc:50443
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Food, Culture & Society
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
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Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: - Band / Heft: 11 (4) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 419 - 448 Identifikator: -