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  How fruit ripening is ENCODEd

Scossa, F., & Fernie, A. R. (2018). How fruit ripening is ENCODEd. Nature Plants, 4(10), 744-745. Retrieved from https://doi.org/10.1038/s41477-018-0272-0.

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Basisdaten

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Genre: Zeitschriftenartikel

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Scossa, F.1, Autor           
Fernie, A. R.1, Autor           
Affiliations:
1Central Metabolism, Department Willmitzer, Max Planck Institute of Molecular Plant Physiology, Max Planck Society, ou_1753339              

Inhalt

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Schlagwörter: -
 Zusammenfassung: Integration of transcriptome profiles, epigenomic marks and chromatin-accessible regions highlights the conserved regulatory circuits governing ripening of fleshy fruits and unveils similarities with the development of dry fruits.

Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2018
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: URI: https://doi.org/10.1038/s41477-018-0272-0
Anderer: Scossa2018
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Nature Plants
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: Nature Publishing Group
Seiten: - Band / Heft: 4 (10) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 744 - 745 Identifikator: ISSN: 2055-0278
CoNE: https://pure.mpg.de/cone/journals/resource/2055-0278