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  The identification of microorganisms by fluorescence in situ hybridisation

Amann, R. I., Fuchs, B. M., & Behrens, S. (2001). The identification of microorganisms by fluorescence in situ hybridisation. Current Opinion in Biotechnology, 12(3), 231-236.

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Basisdaten

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Genre: Zeitschriftenartikel

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:
Amann_2001.pdf (Verlagsversion), 68KB
 
Datei-Permalink:
-
Name:
Amann_2001.pdf
Beschreibung:
-
OA-Status:
Sichtbarkeit:
Eingeschränkt ( Max Planck Society (every institute); )
MIME-Typ / Prüfsumme:
application/pdf
Technische Metadaten:
Copyright Datum:
-
Copyright Info:
-
Lizenz:
-

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Amann, Rudolf I.1, Autor           
Fuchs, Bernhard M.1, Autor           
Behrens, Sebastian1, Autor           
Affiliations:
1Department of Molecular Ecology, Max Planck Institute for Marine Microbiology, Max Planck Society, ou_2481696              

Inhalt

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Schlagwörter: -
 Zusammenfassung: Fluorescence in situ hybridisation (FISH) with rRNA-targeted oligonucleotide probes facilitates the rapid and specific identification of individual microbial cells in their natural environments. Over the past year there have been a number of methodological developments in this area and new applications of FISH in microbial ecology and biotechnology have been reported.

Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2001-06-01
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: 6
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: -
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Current Opinion in Biotechnology
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: 6 Band / Heft: 12 (3) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 231 - 236 Identifikator: -