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  Manipulation of Plastidial Protein Quality Control Components as a New Strategy to Improve Carotenoid Contents in Tomato Fruit

D´Andrea, L., & Rodriguez-Concepcion, M. (2019). Manipulation of Plastidial Protein Quality Control Components as a New Strategy to Improve Carotenoid Contents in Tomato Fruit. Frontiers in Plant Science, 10: 1071. doi:10.3389/fpls.2019.01071.

Item is

Basisdaten

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Genre: Zeitschriftenartikel

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
D´Andrea, L1, Autor           
Rodriguez-Concepcion, Manuel2, Autor
Affiliations:
1Organelle Biology and Biotechnology, Department Bock, Max Planck Institute of Molecular Plant Physiology, Max Planck Society, ou_1753326              
2external, ou_persistent22              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2019
 Publikationsstatus: Online veröffentlicht
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: ISI: 000483927300001
DOI: 10.3389/fpls.2019.01071
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Frontiers in Plant Science
  Kurztitel : Front. Plant Sci.
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: Lausanne : Frontiers Media
Seiten: - Band / Heft: 10 Artikelnummer: 1071 Start- / Endseite: - Identifikator: ISSN: 1664-462X
CoNE: https://pure.mpg.de/cone/journals/resource/1664462X