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  Effect of cysteine addition and heat treatment on the properties and microstructure of a calcium-induced whey protein cold-set gel

Lavoisier, A., Vilgis, T. A., & Aguileraa, J. M. (2019). Effect of cysteine addition and heat treatment on the properties and microstructure of a calcium-induced whey protein cold-set gel. Current Research in Food Science, 1, 31-42. doi:10.1016/j.crfs.2019.10.001.

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Genre: Zeitschriftenartikel

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1-s2.0-S2665927119300073-main.pdf (Verlagsversion), 5MB
Name:
1-s2.0-S2665927119300073-main.pdf
Beschreibung:
-
OA-Status:
Sichtbarkeit:
Öffentlich
MIME-Typ / Prüfsumme:
application/pdf / [MD5]
Technische Metadaten:
Copyright Datum:
2019
Copyright Info:
The Author(s)

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Lavoisier, Anaïs1, 2, Autor           
Vilgis, Thomas A.1, Autor           
Aguileraa, José Miguel2, Autor
Affiliations:
1Dept. Kremer: Polymer Theory, MPI for Polymer Research, Max Planck Society, ou_1800287              
2Department of Chemical and Bioprocess Engineering, Pontificia Universidad Católica de Chile, Santiago, Chile, ou_persistent22              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2019-10-18
 Publikationsstatus: Online veröffentlicht
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: DOI: 10.1016/j.crfs.2019.10.001
 Art des Abschluß: -

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Current Research in Food Science
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
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Ort, Verlag, Ausgabe: Elsevier
Seiten: - Band / Heft: 1 Artikelnummer: - Start- / Endseite: 31 - 42 Identifikator: ISSN: 2665-9271
CoNE: https://pure.mpg.de/cone/journals/resource/2665-9271