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  High resolution crystal structure of Clostridium propionicum beta-alanyl-CoA: ammonia lyase, a new member of the "hot dog fold" protein superfamily

Heine, A., Herrmann, G., Selmer, T., Terwesten, F., Buckel, W., & Reuter, K. (2014). High resolution crystal structure of Clostridium propionicum beta-alanyl-CoA: ammonia lyase, a new member of the "hot dog fold" protein superfamily. Proteins-Structure Function and Bioinformatics, 82(9), 2041-2053.

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Basisdaten

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Genre: Zeitschriftenartikel

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Heine, A., Autor
Herrmann, G., Autor
Selmer, T., Autor
Terwesten, F., Autor
Buckel, W.1, Autor           
Reuter, K., Autor
Affiliations:
1Max Planck Fellow Mechanism of Enzymes from Anaerobic Bacteria, Alumni, Max Planck Institute for Terrestrial Microbiology, Max Planck Society, ou_3266319              

Inhalt

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Schlagwörter: ammonia lyase; lysine fermentation; zinc phasing; syn-elimination; YciA
 Zusammenfassung: -

Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2014-09
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: Expertenbegutachtung
 Identifikatoren: eDoc: 701611
ISI: 000340940300027
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Proteins-Structure Function and Bioinformatics
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: HOBOKEN : WILEY-BLACKWELL
Seiten: - Band / Heft: 82 (9) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 2041 - 2053 Identifikator: ISSN: 0887-3585