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DATENSATZ AKTIONENEXPORT
  Carbon isotope effects associated with mixed-acid fermentation of saccharides by Clostridium papyrosolvens

Penning, H., & Conrad, R. (2006). Carbon isotope effects associated with mixed-acid fermentation of saccharides by Clostridium papyrosolvens. Geochemica et Cosmochimica Acta, 70, 2283-2297.

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Basisdaten

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Genre: Zeitschriftenartikel

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Penning, H.1, Autor           
Conrad, R.2, Autor           
Affiliations:
1Department of Biogeochemistry, Alumni, Max Planck Institute for Terrestrial Microbiology, Max Planck Society, ou_3266312              
2Emeriti Methanogenic Degradation and Microbial Metabolism of Trace Gases, Max Planck Institute for Terrestrial Microbiology, Max Planck Society, ou_3266290              

Inhalt

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Schlagwörter: fractionation factor; acetate; fermentation; stabile carbon istotope; methanogenic coculture
 Zusammenfassung: -

Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2006
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: eDoc: 268768
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Geochemica et Cosmochimica Acta
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: - Band / Heft: 70 Artikelnummer: - Start- / Endseite: 2283 - 2297 Identifikator: -