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  Stability of protein stabilized cocoa butter emulsions under crystallization

Jüngling, I. S. (2020). Stability of protein stabilized cocoa butter emulsions under crystallization. Bachelor Thesis, Johannes Gutenberg-Universität, Mainz.

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Basisdaten

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Genre: Hochschulschrift

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:
Bachelorthesis_Isabel_Juengling.pdf (beliebiger Volltext), 6MB
Name:
Bachelorthesis_Isabel_Juengling.pdf
Beschreibung:
-
OA-Status:
Sichtbarkeit:
Öffentlich
MIME-Typ / Prüfsumme:
application/pdf / [MD5]
Technische Metadaten:
Copyright Datum:
-
Copyright Info:
-
Lizenz:
-

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Jüngling, Isabel Sabrina1, Autor           
Affiliations:
1Dept. Kremer: Polymer Theory, MPI for Polymer Research, Max Planck Society, ou_1800287              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 202020212020
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: Mainz : Johannes Gutenberg-Universität
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: Anderer: D /20
 Art des Abschluß: Bachelor

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle

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