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  Emerging paradigm against global antimicrobial resistance via bioprospecting of mushroom into novel nanotherapeutics development

Pandey, A. T., Pandey, I., Hachenberger, Y., Krause, B.-C., Haidar, R., Laux, P., et al. (2020). Emerging paradigm against global antimicrobial resistance via bioprospecting of mushroom into novel nanotherapeutics development. Trends in Food Science & Technology, 106, 333-344. doi:10.1016/j.tifs.2020.10.025.

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Basisdaten

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Genre: Zeitschriftenartikel

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Pandey, Aprajita Tiwari 1, Autor
Pandey, Ishan1, Autor
Hachenberger, Yves1, Autor
Krause, Benjamin-Christoph1, Autor
Haidar, Rashad1, Autor
Laux, Peter1, Autor
Luch, Andreas1, Autor
Singh, Mohan Prasad1, Autor
Singh, Ajay Vikram1, 2, Autor           
Affiliations:
1External Organizations, ou_persistent22              
2Dept. Physical Intelligence, Max Planck Institute for Intelligent Systems, Max Planck Society, Heisenbergstr. 3 70569 Stuttgart , DE, ou_2054292              

Inhalt

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Schlagwörter: Abt. Sitti
 Zusammenfassung: -

Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2020-10-212020-12
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: Expertenbegutachtung
 Identifikatoren: DOI: 10.1016/j.tifs.2020.10.025
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Trends in Food Science & Technology
  Andere : Trends Food Sci. Technol.
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
Affiliations:
Ort, Verlag, Ausgabe: Cambridge, UK : Elsevier
Seiten: - Band / Heft: 106 Artikelnummer: - Start- / Endseite: 333 - 344 Identifikator: ISSN: 0924-2244
CoNE: https://pure.mpg.de/cone/journals/resource/110978979591193