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  Straight-chain fatty acids are dispensable in the myxobacterium Myxococcus xanthus for vegetative growth and fruiting body formation

Bode, H. B., Ring, M. W., Kaiser, D., David, A. C., Kroppenstedt, R. M., & Schwaer, G. (2006). Straight-chain fatty acids are dispensable in the myxobacterium Myxococcus xanthus for vegetative growth and fruiting body formation. JOURNAL OF BACTERIOLOGY, 188(15), 5632-5634. doi:10.1128/JB.00438-06.

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Basisdaten

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Genre: Zeitschriftenartikel

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Bode, Helge B.1, Autor           
Ring, Michael W.2, Autor
Kaiser, Dale2, Autor
David, Anna C.2, Autor
Kroppenstedt, Reiner M.2, Autor
Schwaer, Gertrud2, Autor
Affiliations:
1Universität des Saarlandes, External Organization, ou_persistent22              
2external, ou_persistent22              

Inhalt

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Schlagwörter: -
 Zusammenfassung: Inactivation of the MYAN_0853 gene blocked the production in Myxococcus xanthus of straight-chain fatty acids which otherwise represent 30% of total fatty acids. Despite this drastic change in the fatty acid profile, no change in phenotype could be observed, which contrasts with previous interpretations of the role of straight-chain fatty acids in the organism's development.

Details

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Sprache(n):
 Datum: 2006
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: ISI: 000239366400033
DOI: 10.1128/JB.00438-06
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: JOURNAL OF BACTERIOLOGY
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
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Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: - Band / Heft: 188 (15) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 5632 - 5634 Identifikator: ISSN: 0021-9193