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  Assessing the influence of different structural features on multivalent thermodynamics and kinetics of precision glycomacromolecules

Igde, S. (2016). Assessing the influence of different structural features on multivalent thermodynamics and kinetics of precision glycomacromolecules. PhD Thesis, Freie Universität, Berlin.

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Basisdaten

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Genre: Hochschulschrift

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:
Igde.enw (beliebiger Volltext), 258B
 
Datei-Permalink:
-
Name:
Igde.enw
Beschreibung:
-
OA-Status:
Sichtbarkeit:
Eingeschränkt (Max Planck Institute of Colloids and Interfaces, MTKG; )
MIME-Typ / Prüfsumme:
application/x-endnote-refer
Technische Metadaten:
Copyright Datum:
-
Copyright Info:
-
Lizenz:
-

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Igde, Sinaida1, Autor           
Affiliations:
1Laura Hartmann, Biomolekulare Systeme, Max Planck Institute of Colloids and Interfaces, Max Planck Society, ou_1863305              

Inhalt

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Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2016
 Publikationsstatus: Angenommen
 Seiten: xiv, 221 S.
 Ort, Verlag, Ausgabe: Berlin : Freie Universität
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Identifikatoren: DOI: 10.17169/refubium-11266
 Art des Abschluß: Doktorarbeit

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle

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