English
 
Help Privacy Policy Disclaimer
  Advanced SearchBrowse

Item

ITEM ACTIONSEXPORT
  Neues Verfahren der industriellen und nicht industriellen Brutherstellung für die Produktion von Speisepilzen auf der Basis von fermentiertem Substrat

Huhnke, W., Sengbusch, R. v., & Zadrazil, F. (1973). Neues Verfahren der industriellen und nicht industriellen Brutherstellung für die Produktion von Speisepilzen auf der Basis von fermentiertem Substrat. Der Champignon, 13(143).

Item is

Files

show Files
hide Files
:
sengbusch_597_PDFA.pdf (Publisher version), 462KB
Name:
sengbusch_597_PDFA.pdf
Description:
-
OA-Status:
Visibility:
Public
MIME-Type / Checksum:
application/pdf
Technical Metadata:
Copyright Date:
-
Copyright Info:
-
License:
-

Locators

show

Creators

show
hide
 Creators:
Huhnke, W.1, Author           
Sengbusch, Reinhold von1, Author           
Zadrazil, F.1, Author           
Affiliations:
1External Organizations, ou_persistent22              

Content

show
hide
Free keywords: Mushrooms
 Abstract: -

Details

show
hide
Language(s): deu - German
 Dates: 1973
 Publication Status: Issued
 Pages: 8
 Publishing info: -
 Table of Contents: -
 Rev. Type: -
 Identifiers: -
 Degree: -

Event

show

Legal Case

show

Project information

show

Source 1

show
hide
Title: Der Champignon
Source Genre: Journal
 Creator(s):
Affiliations:
Publ. Info: Berlin : Bund Deutscher Champignon- und Kulturpilzanbauer (BDC) e.V.
Pages: - Volume / Issue: 13 (143) Sequence Number: - Start / End Page: - Identifier: ISSN: 0009-1308