English
 
Help Privacy Policy Disclaimer
  Advanced SearchBrowse

Item

ITEM ACTIONSEXPORT
 
 
DownloadE-Mail
  Neues Verfahren der industriellen und nicht industriellen Brutherstellung für die Produktion von Speisepilzen auf der Basis von fermentiertem Substrat

Huhnke, W., Sengbusch, R. v., & Zadrazil, F. (1973). Neues Verfahren der industriellen und nicht industriellen Brutherstellung für die Produktion von Speisepilzen auf der Basis von fermentiertem Substrat. Der Champignon, 13(143).

Item is

Files

show Files
hide Files
:
sengbusch_597_PDFA.pdf (Publisher version), 462KB
Name:
sengbusch_597_PDFA.pdf
Description:
-
OA-Status:
Visibility:
Public
MIME-Type / Checksum:
application/pdf
Technical Metadata:
Copyright Date:
-
Copyright Info:
-
License:
-

Locators

show

Creators

show
hide
 Creators:
Huhnke, W.1, Author           
Sengbusch, Reinhold von1, Author           
Zadrazil, F.1, Author           
Affiliations:
1External Organizations, ou_persistent22              

Content

show
hide
Free keywords: Mushrooms
 Abstract: -

Details

show
hide
Language(s): deu - German
 Dates: 1973
 Publication Status: Issued
 Pages: 8
 Publishing info: -
 Table of Contents: -
 Rev. Type: -
 Identifiers: -
 Degree: -

Event

show

Legal Case

show

Project information

show

Source 1

show
hide
Title: Der Champignon
Source Genre: Journal
 Creator(s):
Affiliations:
Publ. Info: Berlin : Bund Deutscher Champignon- und Kulturpilzanbauer (BDC) e.V.
Pages: - Volume / Issue: 13 (143) Sequence Number: - Start / End Page: - Identifier: ISSN: 0009-1308