English
 
Help Privacy Policy Disclaimer
  Advanced SearchBrowse

Item

ITEM ACTIONSEXPORT
  Vergleichende Untersuchungen über die Verluste verschiedener Nahrungsmittelbestandteile durch Gefriertrocknung und durch andere Trocknungsarten

Kallistratos, G., & Sengbusch, R. v. (1964). Vergleichende Untersuchungen über die Verluste verschiedener Nahrungsmittelbestandteile durch Gefriertrocknung und durch andere Trocknungsarten. Nutritio et Dieta, 6, 193-202.

Item is

Files

show Files
hide Files
:
sengbusch_365_PDFA.pdf (Publisher version), 486KB
 
File Permalink:
-
Name:
sengbusch_365_PDFA.pdf
Description:
-
OA-Status:
Visibility:
Private
MIME-Type / Checksum:
application/pdf
Technical Metadata:
Copyright Date:
-
Copyright Info:
-
License:
-

Locators

show

Creators

show
hide
 Creators:
Kallistratos, G.1, Author           
Sengbusch, Reinhold von1, Author           
Affiliations:
1MPI für Kulturpflanzenzüchtung, Max-Planck-Gesellschaft, Hamburg, DE, ou_40050              

Content

show
hide
Free keywords: Methods
 Abstract: -

Details

show
hide
Language(s): deu - German
 Dates: 1964
 Publication Status: Issued
 Pages: -
 Publishing info: -
 Table of Contents: -
 Rev. Type: -
 Identifiers: -
 Degree: -

Event

show

Legal Case

show

Project information

show

Source 1

show
hide
Title: Nutritio et Dieta
Source Genre: Journal
 Creator(s):
Affiliations:
Publ. Info: Basel , München : Karger
Pages: - Volume / Issue: 6 Sequence Number: - Start / End Page: 193 - 202 Identifier: -