English
 
Help Privacy Policy Disclaimer
  Advanced SearchBrowse

Item

ITEM ACTIONSEXPORT
  Einfluss der Wasserstruktur auf diffusionskontrollierte Enzymreaktionen: Spektroskopische und kinetische Untersuchungen.

Ramos, A. (2005). Einfluss der Wasserstruktur auf diffusionskontrollierte Enzymreaktionen: Spektroskopische und kinetische Untersuchungen. PhD Thesis, Universität Göttingen, Göttingen.

Item is

Files

show Files

Locators

show

Creators

show
hide
 Creators:
Ramos, A.1, Author              
Affiliations:
1Research Group of Structural Dynamics of (Bio)Chemical Systems, MPI for biophysical chemistry, Max Planck Society, ou_578564              

Content

show

Details

show
hide
Language(s): deu - German
 Dates: 2005
 Publication Status: Accepted / In Press
 Pages: -
 Publishing info: Göttingen : Universität Göttingen
 Table of Contents: -
 Rev. Type: -
 Identifiers: eDoc: 430119
 Degree: PhD

Event

show

Legal Case

show

Project information

show

Source

show