English
 
Help Privacy Policy Disclaimer
  Advanced SearchBrowse

Item

ITEM ACTIONSEXPORT

Released

Journal Article

Borsäure‐Bestimmung in pflanzlichen und tierischen Produkten

MPS-Authors
/persons/resource/persons197161

Otting,  Walter
Max Planck Institute for Medical Research, Max Planck Society;

Fulltext (restricted access)
There are currently no full texts shared for your IP range.
Fulltext (public)
There are no public fulltexts stored in PuRe
Supplementary Material (public)
There is no public supplementary material available
Citation

Otting, W. (1952). Borsäure‐Bestimmung in pflanzlichen und tierischen Produkten. Angewandte Chemie, 64(24), 670-679. doi:10.1002/ange.19520642403.


Cite as: https://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-002B-028A-A
Abstract
Es werden die verschiedenen Methoden zur Borsäure‐Bestimmung und Veraschung von Substanzen auf ihre Brauchbarkeit zur Analyse pflanzlicher und tierischer Produkte untersucht. Die zur Analyse geeigneten Verfahren zur Aufarbeitung der Proben und zur Bor‐Bestimmung werden genau beschrieben.