English
 
Help Privacy Policy Disclaimer
  Advanced SearchBrowse

Item

ITEM ACTIONSEXPORT

Released

Book Chapter

Aus Wertlosem Wertvolles schaffen : die Fütterungswissenschaft und die Steigerung der Nahrungsmittelproduktion

MPS-Authors
/persons/resource/persons194407

Thoms,  Ulrike
History of the Max Planck Society, Max Planck Institute for the History of Science, Max Planck Society;

External Resource
No external resources are shared
Fulltext (public)
There are no public fulltexts stored in PuRe
Supplementary Material (public)
There is no public supplementary material available
Citation

Thoms, U. (2016). Aus Wertlosem Wertvolles schaffen: die Fütterungswissenschaft und die Steigerung der Nahrungsmittelproduktion. In S. Flachowsky, R. Hachtmann, & F. Schmaltz (Eds.), Ressourcenmobilisierung: Wissenschaftspolitik und Forschungspraxis im NS-Herrschaftssystem (pp. 471-502). Göttingen: Wallstein.


Cite as: http://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-002C-4933-8
Abstract
There is no abstract available