English
 
Help Privacy Policy Disclaimer
  Advanced SearchBrowse

Item

ITEM ACTIONSEXPORT

Released

Journal Article

Von Zuckern abgeleitete freie Radikale

MPS-Authors
/persons/resource/persons196892

Kuhn,  Richard
Max Planck Institute for Medical Research, Max Planck Society;

/persons/resource/persons205488

Fischer-Schwarz,  Gertrude
Max Planck Institute for Medical Research, Max Planck Society;

Fulltext (restricted access)
There are currently no full texts shared for your IP range.
Fulltext (public)
There are no public fulltexts stored in PuRe
Supplementary Material (public)
There is no public supplementary material available
Citation

Kuhn, R., & Fischer-Schwarz, G. (1966). Von Zuckern abgeleitete freie Radikale. Monatshefte für Chemie / Chemical Monthly, 97(2), 517-524. doi:10.1007/BF00905272.


Cite as: https://hdl.handle.net/11858/00-001M-0000-002D-43BC-9
Abstract
Ausgehend von Zuckerformazanen wurden wasserlösliche grüne Verdazyle dargestellt. Diese freien Radikale hemmen die Wasserstoffperoxidzersetzung durch Katalase und durch Platinmohr.