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  The thermodynamic influence of trapped water molecules on a protein-ligand interaction.

Stegmann, C. M., Seeliger, D., Sheldrick, G. M., de Groot, B. L., & Wahl, M. C. (2009). The thermodynamic influence of trapped water molecules on a protein-ligand interaction. Angewandte Chemie - International Edition, 48(28), 5207-5210. Retrieved from http://www3.interscience.wiley.com/cgi-bin/fulltext/122439654/PDFSTART.

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588069.pdf (Verlagsversion), 489KB
Name:
588069.pdf
Beschreibung:
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OA-Status:
Sichtbarkeit:
Öffentlich
MIME-Typ / Prüfsumme:
application/pdf / [MD5]
Technische Metadaten:
Copyright Datum:
-
Copyright Info:
-
Lizenz:
-

Externe Referenzen

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Urheber

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 Urheber:
Stegmann, C. M.1, Autor           
Seeliger, D.2, Autor           
Sheldrick, G. M., Autor
de Groot, B. L.2, Autor           
Wahl, M. C.1, Autor           
Affiliations:
1Research Group of X-Ray Crystallography, MPI for biophysical chemistry, Max Planck Society, ou_578578              
2Research Group of Computational Biomolecular Dynamics, MPI for biophysical chemistry, Max Planck Society, ou_578573              

Inhalt

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Schlagwörter: biophysics; drug design; isomerases; molecular dynamics; structural biology
 Zusammenfassung: -

Details

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Sprache(n): eng - English
 Datum: 2009-06-04
 Publikationsstatus: Erschienen
 Seiten: -
 Ort, Verlag, Ausgabe: -
 Inhaltsverzeichnis: -
 Art der Begutachtung: -
 Art des Abschluß: -

Veranstaltung

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Entscheidung

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Projektinformation

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Quelle 1

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Titel: Angewandte Chemie - International Edition
Genre der Quelle: Zeitschrift
 Urheber:
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Ort, Verlag, Ausgabe: -
Seiten: - Band / Heft: 48 (28) Artikelnummer: - Start- / Endseite: 5207 - 5210 Identifikator: -